Başlangıç > standartlar > BRC ve IFS ‘i Twitterdan Takip Edin!

BRC ve IFS ‘i Twitterdan Takip Edin!

brc ve ifs twitterdaBüyük kuruluş ve organizasyonların sektördeki insanları yeni hizmetlerinden ve güncel değişikliklerden haberdar etmek için kullandığı geleneksel yöntemlerı hepimiz biliyoruz: websitesinden yapılan duyurular, gönderilen mailler,  seminerler,  toplantılar. Ama bunların yanısıra artık diğerlerini geride bırakmaya başlayan yeni bir kavram var hayatımızda o da; sosyal medya!

Son zamanlarda facebook,twitter,friendfeed  gibi sosyal komunite sitelerinin sadece bireyler tarafından değil, bazı markalar tarafından da kullanılmaya başlandığı ve bu siteler üzerinden duyurular, düzenlenen farklı kampanyalar ve organizasyonlarla tüketiciye/hedef kitleye ulaşıldığı dikkatinizi çekiyordur. Özellikle Türkiye’de genç nüfusun ve internet kullanımının Avrupa’ya göre daha yüksek olduğu düşünülürse sosyal medyayı pazarlama için kullanan kuruluşların bu çabalarında oldukça haklı olduğunu kabul etmek gerekiyor.

Şimdi işin bizi ilgilendiren kısmından bahsedeyim: BRC ve IFS de twitter rüzgarına kapılanlardan .Eylül 2009’dan beri hesabı bulunan BRC daha çok yayınlanan BRC standartları,sektörel  rehber dökümanlar ve bunlarda yapılan değişikliklerle ilgili bilgi verirken, Ocak 2010 itibarıyla twittera giren IFS daha çok dünyada IFS ile ilgili faaliyetler, katıldıkları konferanslar, seminerler ile ilgili bilgi veriyor.Ayrıca takipçilerinin arasında belgelendirme sektörüyle ilgili başka kuruluşlar, sektörde çalışan uluslarası pek çok insana da rastlamanız mümkün.

Eğer siz de bu standartlarla ilgili gelişmeleri takip etmek isterseniz aşağıdaki linklere hemen tıklamanızı öneririm:

BRC  için buraya

IFS için buraya

  1. Mart 1, 2011, 2:11 pm

    Sosyal medyanın her geçen gün etkisini daha da arttırdığı günümüzde, gıda sektöründe bu güzel gelişmeleri görmek sevindirici. Başarılar dilerim.

  1. No trackbacks yet.

Yorum bırakın