Başlangıç > Uncategorized > BRCGS Professional Olmak İster misiniz?

BRCGS Professional Olmak İster misiniz?

Çalıştığınız firmayı değiştirmek istiyor olabilirsiniz. Farklı bir ülkeye taşınıp, orada çalışmayı planlıyor olabilirsiniz. Kariyer planlamanızı yaparken kendinizi daha donanımlı hale getirmek istiyor olabilirsiniz. Ya da ekibinize yeni birini almak istiyor, doğru adayı arıyor olabilirsiniz. Yeni firmanıza BRCGS konusundaki yetkinliğinizi anlatırken hangi argümanları kullanacaksınız ? İşe alacağınız adayın yetkinliğinden nasıl emin olacaksınız?

BRCGS  bu gibi nedenlerle kendini geliştirmek, yetkinliğini ispatlamak isteyen bireylere yönelik bütünsel bir eğitim , kişisel gelişim programı uygulamaya başladı. Programın adı ‘Professional’!

Program içeriği BRCGS standartlarıyla ilgili eğitimler,  tehlike risk değerlendirme eğitimleri ve ürün güvenliği eğitimlerinden oluşuyor. Programa eğer  aktif olarak BRCGS belgesi olan bir firmada çalışıyorsanız başvurabiliyorsunuz. Ve koşul olarak aşağıdaki tabloda bulunan BRCGS kayıtlı, onaylı eğitmen tarafından verilen eğitim listesinden kendiniz için en uygun olanları seçerek tamamlamanız gerekiyor. Sadece orta listedeki tehlike ve risk analizi eğitimleri BRCGS  dışında bir firmadan alınsa da kabul ediliyor ama eğitim sonunda bir sınava girmiş ve sertifika almış olmanız gerekiyor.

professional

 

Eğitimleri ayrı ayrı da alabilirsiniz, tek bir haftada paket gibi de düzenlenebilir. Kişisel olarak açılan ilgili eğitimlere de katılabilirsiniz, firmanızın çalışanları için özel bir paket de oluşturulabilir.  Daha önce zaten tamamladığınız eğitimler varsa şimdi almayı düşündüğünüz eğitimler için planlama yapabilirsiniz. Eğitimleriniz BRCGS’in kayıtlı sanal eğitimlerinden de olabilir, yüzyüze eğitimlerden de.

Tüm eğitimleri tabloda istenen şekilde tamamladığınızda size BRCGS tarafından bir sertifika ve elektronik rozet gönderilecek. Bu rozeti kişisel websiteniz, mail imzanız,  kartvizitiniz vb yerlerde kullanabileceksiniz. Bu sertifika ve rozet iki yıl boyunca geçerli.  İki yıl süresince kendinizi güncel tutarsanız bu süre iki yıl daha uzatılıyor.

Şu anda dünyada  8000 Profesyonel bulunuyor.Türkiye’de henüz yeni başlayacak olan programda ilk Profesyonellerden biri olmaya ne dersiniz?  Programla ilgili detaylı bilgi almak isterseniz bana ulaşabilirsiniz veya buraya tıklayabilirsiniz.

Kategoriler:Uncategorized
  1. Henüz yorum yapılmamış.
  1. No trackbacks yet.

Yorum bırakın